Actualizarea Windows 10 FCU a sosit

Windows 10 FCU
Felicitări, acum aveți Windows 10 Fall Creators Update

Windows 10 Fall Creators Update (FCU) este noua actualizare oferită gratuit de Microsoft pentru sistemul său de operare. Actualizarea Creators de toamnă poate fi instalată începând din data de 17 octombrie prin intermediul Windows Update, cu ajutorul Asistentului de actualizare sau descărcând imaginile ISO pentru o instalare nouă. Windows 10 FCU ar trebui să aducă o serie de îmbunătățiri pentru Edge, aplicațiile Windows Mixed Reality, Cortana și protecție sporită împotriva amenințărilor.

Actualizarea este distribuită prin intermediul Windows Update, dar ar putea să nu apară imediat pentru toți utilizatorii. Dacă ați dezactivat temporar actualizările automate, trebuie să le activați din nou (vezi Dezactivarea actualizării automate în Windows 10). Dacă nu doriți să așteptați, Microsoft pune din nou la dispoziție Asistentul de actualizare Windows 10.

În plus, există posibilitatea de a crea un mediu de instalare sau de a descărca imaginile ISO Windows 10 FCU: Win10_1709_English_x64.iso și Win10_1709_English_x32.iso în limba engleză  sau Win10_1709_Romanian_x32.iso și Win10_1709_Romanian_x64.iso în limba română. Modalitatea de descărcare este detaliată în Descarcă Windows 10 ISO în română sau engleză.

Ca și în cazul primei actualizări Creators, pentru sistemele care rulează Windows 7 sau Windows 8.1 este necesară achiziționarea unei licențe Windows 10, dacă sistemul nu a fost actualizat anterior la Windows 10. Merită reamintit că Microsoft oferă gratuit Windows 10 prin intermediul programului Insider.