Imaginile săptămânii – Vulcanul Etna, Shenzhen Baoan, Stol uriaș

Etna, cel mai înalt vulcan activ din Europa, a erupt din nou pe 28 noiembrie. Vulcanul și-a intensificat activitatea în ultima perioadă, locuitorii din Catania având parte de un spectacol fără urmări tragice, până acum. (imagine Salvatore Allegra/Associated Press)

Vulcanul Etna

După trei ani de lucrări, în data de 28 noiembrie, terminalul trei al aeroportului Shenzhen Baoan International a fost finalizat. Imagine Fuksas

Shenzhen Baoan International

Apa și atmosfera Pământului comparate cu suprafața. Imaginea a fost realizată de Felix Pharand-Deschenes/Globaia pe baza informațiilor prezentate la Summit-ul Pământului 2002.

Pamant aer apa

În data de 26 noiembrie, pe cursul râului Sheyenne din Dakota de Nord, a fost observat un disc de gheață. Experții susțin că este un fenomen rar, cauzat de o combinație de factori precum aerul dens și rece și un vârtej din râu. Imagine AP

Discul de gheata

23 noiembrie 2013 – beduinii își conduc cămilele prin deșertul Liwa, la 220 km vest de Abu Dhabi (imagine IndiaTimes)

camile in desert

Un stol imens de grauri a deranjat liniștea satului scoțian Rigg. Miile de păsări care s-au odihnit pe liniile electrice au reușit să întrerupă alimentarea cu energie a localității.(imagine Owen Humphreys/PA Wire)

Stol de grauri